Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Corners[Jail] - Powrót pierwszego w Polsce Jail - HolyServ.! [Dedyk 16gb ram.] [TS3][Najbardziej dopracowany Jail!][Gangi]

Gość rarlon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W związku z tym że mapa była z bugowana i 2/3 graczy byli z bugowani przez to i nie mogli już nigdy wejść jesteśmy zmuszeni na zbudowanie nowej mapy..

Serwer zostanie ponownie otwarty w środę-piątku

Opublikowano

Kiedy server znów będzie online :)?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

No nareszcie jakiś jail.Mam nadzieję że ogarniecie te mape porządnie,i że jest jakoś fajnie graficznie też więzienie zrobione.Kiedyś grałem na takim na którym można było wykupować cele itp a więzienie było zajebiście wystylizowane to było coś :D.Te czasy nie wrócą ale liczę że właściciele nie spartolą roboty i to będzie dobry jail,a nie tylko kopanie sury non stop.

Opublikowano

@up zrobilismy paintball , mobarene , parkoury dla zabawy lowienie ryb tez za kase :) Izolatka bezdie zaraz ;D stolowka jest i troszke RP wprowadzimy :) Mam na mysli ze ktos bedzie mogl pracowac jako kucharz no i oczywiscie zrobilem w nocy plugin na gangi :) oplata 20 diaxow

Opublikowano

o widzę serwer przeszedł metamorfozę, proponuje aby cele nie były pod ziemią tylko nad ,aby można było mieć widok z okna a nie kamień :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...